Termometr TDC 110
Z zapasową baterią
Do kontroli temperatury produktów mięsnych, wędliniarskich, owocowych, rybnych, piekarniczych i makaronowych.
- Automatyczne wyłączenie po ok. 10 minut
- Zabezpieczenie igły w zestawie
- Z zapasową baterią
Dane techniczne
Sensor |
NTC |
Waga |
ok. 13g |
Dokładność |
± 1 °C (-10 °C...+120 °C) ± 2 °C dla pozostałego zakresu pomiarowego |
Klasa ochrony |
IP65 |
Wymiary |
50 x 40 mm |
Rozkład |
0.1 °C |
Mierzone zmienne |
Temperatura |
Bateria |
1,5V, G10-A |
Skala |
-50 °C...+150 °C |
Temperatura przechowywania |
-10 °C...+60 °C |
Akcesoria
Trzpień AG 190
Trzpień do wybijania otworów w głęboko zamrożonej żywności w celu odczytania temperatury rdzenia.