Termometr TDC 110

Z zapasową baterią

Do kontroli temperatury produktów mięsnych, wędliniarskich, owocowych, rybnych, piekarniczych i makaronowych.

  • Automatyczne wyłączenie po ok. 10 minut
  • Zabezpieczenie igły w zestawie
  • Z zapasową baterią
Skontaktuj się teraz
Dane techniczne
Sensor NTC
Waga ok. 13g
Dokładność ± 1 °C (-10 °C...+120 °C) ± 2 °C dla pozostałego zakresu pomiarowego
Klasa ochrony IP65
Wymiary 50 x 40 mm
Rozkład 0.1 °C
Mierzone zmienne Temperatura
Bateria 1,5V, G10-A
Skala -50 °C...+150 °C
Temperatura przechowywania -10 °C...+60 °C
Akcesoria

Trzpień AG 190

Trzpień do wybijania otworów w głęboko zamrożonej żywności w celu odczytania temperatury rdzenia.